Hænder i arbejde

Et ægte værksted

Et ægte gammeldags guldsmede værksted.

Vi kan stort set alt selv i det lille værksted. Det betyder at når du indleverer dine smykker hos os, så forlader de ikke adressen på noget tidspunkt. De bliver på værkstedet.

Det er os der reparerer dine smykker. Vi smelter selv dit guld om og bearbejder det. Vi kan støbe efter voksmodeller på flere måder. Isætninger af ædelsten og diamanter klarer vi også. Selv korpussølv, bestik, kander osv. har vi lidt erfaring med. Graveringer er dog med guldsmedens håndskrift – men det har da også sin charme, hvis vi selv skal sige det.

Vi glæder os til at se dig i det åbne værksted i Gothersgade, Fredericia.

Værktøj

Teamet i den lille smedje

Her ser du dem du kan møde i værkstedsbutikken. De har alle det til fælles at de ved hvor kaffemaskinen står.

Guldsmed - Mester

Therese

Therese, mesteralf, blev uddannet guldsmed i 2015, og åbnede værkstedsbutikken Me Mori i 2018. Som mester har hun masser af erfaring, og er en ægte fagnørd. Hun elsker at fordybe sig i skønheden ved Tahiti kulturperler, diamanter og godt kvalitetshåndværk.

CV & Udstilligner
Therese
Nynne
Guldsmedlærling

Nynne

Nynne er vores lille værkstedsalf og lærling. Hun startede hos Me Mori i 2020 og er færdiguddannet guldsmed i foråret 2024. Nynne blev draget af guldsmedefaget, fordi hun godt kan lide det meget specielle håndværk. Hun elsker at der er så meget at lære, og at hun kan få lov at nørde med de helt små ting.

Markedsføring - foto

Regina

Regina er vores kreative marketingsalf. Hun sørger for at få formidlet smykkerne og deres historier ud på de sociale medier. Regina fordyber sig meget i smykkeverden, så alle fagtermer og informationer er korrekte.

Regina
Christine
Butik

Christine

Christine er vores butiksalf. Hun tager sig af butikken – og hjælper med at pynte vinduerne smukt og holde orden på alt det, der glimter.

Bogholder

Eloisa

Eloisa er vores bogholder og kontoralf. Hun styrer alle tal og bøger – og så sikrer hun selvfølgelig, at alle alfer får deres hårdt tjente mønter.

Eloisa
Vera
Værkstedshund

Vera

Som værkstedshund skal man holde vagt – det sker dog ofte sovende. Derudover sørger den lille hund med de korte ben for, at der bliver “støvsuget” krummer op efter frokost.

Vera er en Australsk Terrier. Du kan læse mere om racen her.