Unikke Vielsesringe

Vielsesringe helt unikke og lavet specielt til jer – lyder det ikke bare romantisk? Jeres vielsesringe i bogstavelig forstand. Sådan er det i Den Lille Guldsmedje. Alle vores vielsesringe er håndlavet og udføres fra bunden – kun til jer – og som kun I to kommer til at eje eksemplarer af. Hos os kan i designe jeres drømme vielsesringe, og være med i hele processen. I kan enten selv komme på værkstedet eller vi kan holde jer opdaterede med billeder af arbejdsprocessen.

Herunder har vi samlet nogle eksempler på, hvad andre har drømt om og fået lavet af smykker specielt til dem her på værkstedet.

Me Mori Vielsesringe

Hvad anbefaler guldsmeden til vielsesringe?

Vi lægger ikke skjul på vi er nørder og vi skal ærligt indrømme at vi synes ringene er det vigtigste element i selve vielsen. Det er det eneste I tager med jer fra den store dag til hverdagens trommerum. Det er dem I kigger på hver eneste dag og bliver mindet om den store kærlighedsfest.

Når det så er sagt, er der noget ædelmetal der holder længere end andet. Hvad der er bedst – kommer også an på jer og ikke mindst jeres budget. Alt kan lade sig gøre – har man bare penge nok – men det skal også være realistisk. Skal jeres ringe vitterligt holde evigt? Eller skal de smeltes om og fornys til kobberbrylluppet?

Så derfor er snakken med guldsmeden den aller vigtigste i processen for jeres vielsesringe. Så I får lige præcis de ringe i drømmer om.

Hvordan?

Til at begynde med skal vi finde noget inspiration. Hvor skal vi hen af med jeres vielsesringe?
Har I gjort jer nogle tanker om motiver, som I godt kunne tænke jer skal med i jeres ringe, eller er I mere til det abstrakte? Kig jer evt. omkring i værkstedsbutikkens eksisterende sortiment; er der noget, som fanger jer mere end andet? Har I en stil, som I godt kan lide – klassisk, organisk eller råt? Eller måske noget der er helt anderledes? Er der en særlig kunstperiode, som taler til jer? Vil I begge have en eller flere ædelsten i jeres ringe? Skal ringene være ens eller forskellige? Er der et budget, I gerne vil holde jer indenfor?
Kort sagt: Hvad er det mest vigtige for lige præcis jeres unikke vielsesringe?

Det var rigtig mange spørgsmål – I behøver ikke forholde jer til dem inden det første møde i guldsmedjen, vi kan sagtens hjælpe jer igennem processen.

Specialfremstillede, klassiske, blanke, guld vielsesringe

Gammelt Guld

For at gøre jeres vielsesringe endnu mere unikke, kan guld fra gamle smykker indgå i jeres nye ringe. Det kan være smykker fra jeres familier, som har masser af affektionsværdi for jer, som I på den måde kan bære videre med jer ind i fremtiden. Forældre, bedsteforældre eller måske slægtninge endnu længere tilbage kan følge jer i jeres rejse sammen igennem livet.

Læs evt. den her fantastiske artikel om præcis sådan nogle ringe her.
Den er skrevet i vores lokal avis, og kræver betalt adgang til avisen, desværre. Vi har et eksemplar liggende i værkstedsbutikken man altid kan komme og læse.

Snak med guldsmeden?

Helt uforpligtende selvfølgelig.

Vil I være sikker på ikke at gå forgæves i butikken efter guldsmeden. Så book et uforpligtende møde herunder. Therese kan bedst guide jer i valget af jeres ringe.

Designmødekalenderen

Vil I selv på værkstedet?

Lyder tanken vildt spændende? Vil I selv lave ringen partneren skal gå med resten af livet? En dag sammen på værkstedet – bare jer to i arbejde sammen med guldsmeden.
Det kan blive muligt for jer hos os, vi tilbyder nemlig en ægte Vielsesring Workshop. Læs mere om det nederst på siden workshops.

Workshops

Vielsesringe fra eget værksted

Galleriet herunder viser kun et udpluk af de vielsesringe der er blevet til på værkstedet gennem årene. Vi lægger jævnligt nye billeder op på instagram og facebook når vi har et nyt lækkert sæt klar. Lad jer inspirere alle steder fra, pluk jeres favorit elementer ud og lad os kombinere det til jeres vielsesringe.

Er I blevet nysgerrige på mulighederne for lige præcis jeres vielsesringe? Så tøv ikke med at sende en besked, så kan vi starte den uforpligtende snak om mulighederne for jeres ringe.

Facebook Send en mail

Husk, det at få målt jeres fingerstørrelser til ringene, er faktisk ikke så let endda – meget afhænger af ringens profil og bredde, af årstiden (sommer eller vinter, fingre er større om sommeren end vinteren på grund af temperaturer), og af hvordan det føles for lige præcis dig at have en ring på – især hvis du aldrig har gået med ring før.