Genbrug af gammelt guld

Har du noget gammelt guld liggende derhjemme i gemmerne, som du ikke kender værdien af?
Tag det med forbi Me Mori, og lad guldsmeden kigge det igennem. Sammen kan vi hurtigt få et overblik over, hvad der er at arbejde videre med. Selv om det gamle guld eller de gamle smykker kan indeholde varierende mængder af guld, kan vi, ved hjælp af finsølv og finguld, ændre karaten og få det til den ønskede karat til sidst.
Det er det man kalde genbrugsguld, DIT guld, der bliver genbrugt i smykker til dig.
Som udgangspunkt arbejder Me Mori i 14 karat, 18 karat eller højere.

Omsmeltning

Er omsmeltnings-processen med gamle smykker først påbegyndt, kan det ikke gøres om. Derfor er det vigtigt, at man er afklaret med sin beslutning om omsmeltning – uanset om smykkerne er af guld eller sølv. De gamle smykker bliver til det rå metal, klar til at blive omdannet til nye smykker.
Processen er både beskidt og hård, men det ender med det smukkeste, nemlig dit drømmesmykke.
I forbindelse med omsmeltningen og bearbejdningen af ædelmetaller til nye smykker, går der omkring 10-15 procent tabt. Dette ”tab” er noget, der skal tages højde for i arbejdsprocessen og det endelige resultat.

Signet guldring i miljø

Specialdesign

Du behøver ikke at medbringe en stor stak guld, for at kunne få dit drømmesmykke. Idéen er nok.
Sammen finder vi frem til hvad du ønsker – ved tegninger får du en første idé om, hvad der er på vej – og så bliver der lagt en plan for realiseringen af dit personlige smykke. Et smykke ingen andre end du har.
Det kan du alt sammen læse mere om under ‘Specialbestillinger’.

Eget Design