Svendeprøve og diverse

De kommende måneder kommer vi til at operere med nedsat arbejdskraft. Det sker fordi vores kære lærling, Nynne skal på skole og til svendeprøve. Derfor vil det kun være mester Therese, som arbejder på værkstedet. Der vil være længere leveringstid ift. specialbestillinger, reparationer osv.
Husk derfor at komme til os i god tid med dine forespørgsler.
Det er nu også muligt at booke et møde med guldsmeden. Sådan er du sikret at der er afsat tid kun til dig og designet af dit smykke.
Du kan booke et møde her
 
Hvad sker der ellers i værkstedsbutikken?
Vi har som altid opgavekasserne fyldt op med reperationer og spændende specialbestillinger. Vi er også startet på dette års statuetter til Byens Bedste 2023. De vil ligesom vores forrige, have Fredericias landsoldats bøgegren i fokus.
bøgegren
Du kan finde vores byens bedste bøgeblad kollektion, inspireret af vores Byens Bedste statuetter, i værkstedsbutikken og på vores webshop
Hold On & Hold Tight
Vi har skabt en ny kollektion af smykker, der har hænder i fokus. Hænderne på Hold Tight smykkerne, holder fast på fantastiske smykkesten med hele hånden. Hænderne på vores Hold On smykker, holder fast om et lille vedhæng med en enkelt finger.
Hold Tight På Række
De kan findes i værkstedsbutikken.
Fik du set vores nye fidgetring?
Fidgetring
Kender du en, der altid skal have noget i hænderne? Så er vores fidget-ring perfekt! På ringen sidder 3 kugler, som kan flyttes rundt på hele ringen. Fidgetringe kan afhjælpe stress, angst og hjælpe dig med at fokusere.

Indbruds forsøg

Til dem der har ikke været forbi i gågaden, så er der her en lidt trist nyhed. Vi har haft indbrudsforsøg d. 26. januar. Det blev heldigvis kun til en smadret rude. Men træls alligevel. En lille artikel om det her fra vores lokale dagblad.