Idéen er nok

Så er vi i gang. Sammen kan vi finde inspiration til udbygning af din idé – dit eget design. Med skitser – tegnede eller gestikuleret i luften – finder vi frem til en fælles forståelse af dit smykke, som du forestiller dig det. Umiddelbart er der ingen grænser for, hvad der kan lade sig gøre – andet end fysikken og kemien, men selv dem kan man nogle gange komme uden om, hvis man ved hvordan og er kreativ nok. I løbet af tilblivelsesprocessen opstår der måske alternativer, som du ikke har overvejet eller vidste eksisterede –  vi sørger for, at du får dem forelagt, så du kan tage stilling til, om du vil have dem indarbejdet i smykket.

Book et Designmøde

Vi får mere og mere travlt i den lille guldsmedje. Så for at vi er sikre på at du får den aller bedste oplevelse, har vi oprettet en online kalender. Her kan du booke et design møde med guldsmeden. Så er du sikker på at guldsmeden er fri og at der sat tid af til kun dig og dit smykke.

Brug knappen herunder for at komme til kalenderen hvor du kan se de ledige tider.

Designmødekalenderen

Tanker du bør gøre dig

Vi begynder altid med, hvad du kunne tænke dig: Hvad drømmer du om for dit helt personlige smykke? Hvad skal det ’kunne’? Skal det indeholde nogle symboler? Skal de være at finde blandt detaljerne, så kun du ved de er der, eller skal de være tydelige, så alle kan se dem? Der er masser af vigtige tanker at gøre sig omkring et smykke, hvis det ikke bare er et, der skal havne i skuffen derhjemme. Smykker er skabt til at blive brugt.

Hverdag eller fest?

Skal smykket bruges til hverdag eller fest? Der er stor forskel på, hvad der kan anbefales til de forskellige lejligheders brug. Smykker slides, især hvis de bruges til daglig – og det er man nødt til at tage højde for i deres konstruktion.

Spørger man guldsmeden, – er det klart at foretrække, at man får lavet et smykke, man kan bære på sig hver dag. Nogle designs kan naturligvis laves så ekstravagante, at de mest er beregnet til store fester og særlige begivenheder.

Det vigtigste for os er at dit eget design – passer til dig.

Specialbestillinger fra værkstedet

Her ses et udvalg af smykker udført på bestilling på værkstedet. Nogle er lavet af gammelt guld – andre af ædelmetal, som Me Mori leverer. Smykkerne, der er vist her, er tænkt som inspiration for dit næste helt personlige smykke – alt kan reproduceres, men bliver aldrig helt magen til.