Guldsmed for en dag?

Er du nysgerrig på selv at få fingrene i håndværket? Men har du ingen idé om hvor du starter? Så er en smykke workshop hos os en oplagt mulighed for en blid og hyggelig start.

Vi kan tilbyde dig en dag i guldsmedens stol. Du vil selvfølgelig ikke være alene, vi vil være der til at guide og hjælpe dig. Du vil starte ud med at arbejde i plexiglas – et blødt, nemt og billigt materiale. Bare for at mærke værktøjet, pladsen og værkstedets stemning. Du vil primært lære at save og file.

Intro Workshop:

 • Simpelt ophæng i plexiglas (op til 8 deltager): 2 timer – perfekt til f.eks. en polterabend, tøse-aften eller andet selskab.
  • 300,- pr. person

Workshops

Vores workshops kan også være mere smykke specifikke. Lidt mere avanceret end ‘guldsmed for én dag’ (som du kan læse om ovenover) – du får sølv, et ægte ædelmetal, mellem fingrene. Kunne du tænke dig en dag på værkstedet hvor det er dig der holder værktøjet og former smykkerne efter din vilje? Og på et begynder niveau, så du helt sikkert kan følge med?

Smykke Workshops, a’ 3 timer:

 • Vedhæng: Forskellige simple designforslag fra guldsmeden at vælge imellem på dagen, laves i sølv. Kæde kan tilkøbes.
  • 1200,- inkl. materialer 
 • Øreringe: Skal de hænge eller være med stik? Få simple designforslag fra guldsmeden at vælge imellem på selve dagen, laves i sølv.
  • 1450,- inkl. materialer
 • Ring: Enkel og simpel ring laves i sølv. Her vil du også blive præsenteret for forskellige forslag på selve dagen.
  • 1200,- inkl. materialer

Disse workshops kan have op til 5 deltagere.
Tidspunktet kan tilpasses ind efter dit/jeres ønske og selvfølgelig passes ind efter hvad der ellers sker på værkstedet i perioden.

Tøv ikke med at tage kontakt for at høre mere om mulighederne for de forskellige workshops.

Ring Facebook Send en Mail

Kursus i guldsmedefaget

Disse kurser kan 2 ting; Være fagligt meget tekniske og nørdede, eller være for dig som har smykkefremstillingen som hobby og ikke har behov for det bliver alt for teknisk.

For nørden: Et skræddersyet smykke kursus til lige præcis dig. Hvis faget er noget der virkelig har fanget din interesse. Vil du gerne dygtiggøre dig, men ved ikke helt hvor du skal starte? Så kan vi tilbyde dig et mere dybdegående kurser, hvor du får opgaver der er målrettet i at finpudse dine teknikker og gøre dig klar til at komme videre på din seriøse rejse ind i faget.

For novicen: Har du en bestemt idé til et smykke? Men ved ikke hvor du skal starte og komme i mål med det? Så kan vi skræddersy et smykke kursus til dig. Tag tanker og tegninger/billeder vis dem til guldsmeden – så skal vi nok hjælpe dig med at få et overblik over projektet og få lavet en tidsplan og et kursus der passer præcis til dig.

Disse kurser er meget individuelle og kræver lidt beregning. Det er selvfølgelig helt uforpligtende at forhøre sig om mulighederne  – det er bare at sende en besked eller give et kald. Så er du et skridt nærmere målet.
Kurserne herunder kan være en mulig måde for os at gribe dit forløb an på.

Kurserne

Vi kan tilbyde dig lidt forskellige former for smykke kurser. De er for 1-3 deltagere da der skal være plads, tid og ro til jer.

Smykke aften; 1 hverdags aften i ugen efter aftale (typisk kl. 16-21)

 • I alt 5 dage, a’ 5 timer, 25 timer i alt:
  • 5000,- (ved 2-3 deltagere er prisen 3000,- pr. deltager)
 • I alt 10 dage, a’ 5 timer, 50 timer i alt:
  • 8000,- (ved 2-3 deltagere er prisen 5500,- pr. deltager)

Smykke Weekend; kursus weekend

 • Lørdag og søndag, begge dage kl. 9-16:
  • 3200,- (ved 3 deltagere er prisen 2750,- pr. deltager)

Alle priserne er inklusiv let forplejning men eksklusiv materialer. Hvis du har muligheden for det, så medbring meget gerne dit eget metal til arbejdet. Ellers er der selvfølgelig mulighed for at købe det på værkstedet.

Disse kurser kan gøres ekstremt personlige. Har du eller I et særligt ønske til et forløb eller noget bestemt der gerne vil mestre, så sig endelig til; vi kan sagtens lave et skræddersyet forløb til dig/jer.

Fremstil selv vielsesringe

Kom selv på værkstedet og lav jeres egne vielsesringe. Lyder det spændende og sjovt? Det bliver ikke mere unikt end det og I får en uforglemmelig oplevelse sammen inden den helt store dag.

Vil i smedes sammen på den mest unikke måde man kan? Så kontakt os og hør mere. Vi starter nemlig med at finde ud hvordan jeres ringe skal se ud. Herefter kan vi lave en plan for materialeforbrug og tid på guldsmede-værkstedet. Så finder vi ud af hvornår det passer jer bedst at komme på værkstedet og arbejde med jeres ringe.

Ligesom når guldsmeden laver vielsesringe, kan I også smelte gammelt guld eller sølv til jeres ringe – I vil selvfølgelig blive guidet hele vejen. Vielsesringe i guld, af familiesmykker I selv har skabt. Det er en drøm der kan gå i opfyldelse i Fredericia.

I skal bare have godt med ‘gå på mod’ og vilje, så skal det nok lykkes. Vi sørger for hyggen, forplejningen og en mindeværdig dag.

Det indledende møde koster 500,- og skal ses som et depositum der fratrækkes den endelige pris ved booking af forløbet. Priserne på selve ringene starter ved 5.500,- med tillæg alt efter niveau af design og materialer.

Specialfremstillede, klassiske, blanke, guld vielsesringe